Proč LuNatura?

Jmenuji se Lucka a jsem milovník přírody a netoxického života.

Cítím jako své poslání přinášet na trh mýdla a kosmetiku, které jsou šetrné k přírodě, nezatěžují naši krásnou planetu a zároveň nejsou škodlivé pro pokožku.

Najdete zde voňavé produkty, které tvořím ručně a s láskou k přírodě. Pestrou kolekci přírodních mýdel, šlehaná másla, tuhé krémy, hydroláty, balzámy na rty, deodoranty a spoustu dalších produktů. Vše vyrábím v malých várkách na Moravě a důraz je kladen zejména na kvalitní suroviny, které pečlivě vybírám u místních i zahraničních dodavatelů.

Vše co tu najdete, je vyrobené pouze z přírodních ingrediencí, zcela bez konzervantů a jiných syntetických látek. Navrženo tak, aby vaše pokožka byla vyživená, hydratovaná a spokojená. 

Přírodní mýdla nevysuší pokožku, naopak ji příjemně zvláční a umyjí zároveň. Jsou balena bezobalově a metodou zerowaste. Snažím se nepoužívat plasty a obaly volím tak, aby jejich odpad zatěžoval přírodu co nejméně. Většina produktů je vegan friendly a non toxic. Všechny výrobky jsou bez palmového oleje a umělých parfémů, ovoněné pouze kvalitními éterickými oleji.

A jako bonus, ke každému nákupu dostanete vždy malý dárek. 

Přeji vám příjemný provoněný nákup!





Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.